De ce nu PD-L acum?

In cateva zile vor avea loc alegeri locale la Cluj pentru inlocuirea lui Emil Boc care e in prezent primul-ministru al Romaniei.

Alegerile locale din Cluj sunt prima oportunitate, dupa alegerile din noiembrie 2008, pentru electoratul de dreapta sa isi faca vocea auzita si sa trimita un mesaj clar catre sefii PD-L-ului.

De ce PD-L nu merita votul nostru la Cluj acum?

1. Ne-au luat voturile de dreapta de la ultimele alegeri parlamentare si le-au dat stangii reprezentata de urmasii nomemclaturii comuniste adunate in PSD.

2. Ne-au inselat asteptarile si sunt incapabili sa stea in fata Internationalei Socialiste. Din toate negocierile pentru formarea guvernului doar PSD a avut de castigat, iar oameni capabili din PD-L au fost lasati pe din’afara.

3. Pentru ca ne-au mintit si ne mint in continuare. Acel “noi cu voi, ei cu ei”, nu era adresat noua, ci PSD-ului, cu care PD-L cocheta inca din 2007.

4. Prin votul negativ de la Cluj contra PD-L din aceasta dumica mesajul transmis spre liderii acestui partid va fi foarte clar: ne-ati tradat si vandul votul acum platiti pretul. Cand va intoarceti la principiile de dreapta pentru care v-am votat initial, va vom vota din nou.

Doua motive de ce Sorin Apostu, candidatul PD-L la primaria Cluj nu merita votul nostru

1. Se foloseste in mod abuziv in campania electorala de privilegiile pe care le are in prezent in calitate de primar interimar al Clujului. A se citi protestul Asociatiei Pro-Democratia.

2. Desi face parte dintr-un partid ce are o doctrina crestin-democrata, Sorin Apostu e favorabil manifestatiilor gay si lesbi din Cluj. Pentru a spala rusinea facuta de Apostu, un deputat PD-L din Cluj organizeaza o contra manifestatie religioasa.  Nu putem vota pentru astfel de oameni politici care nu sunt fideli propriilor principii pe care le flutura electoratului. 

Pe cine sustinem la Cluj?

Dintre toti candidatii pentru primaria Clujului, consideram ca singurul care are sanse si e fidel principiilor de dreapta e candidatul PNL Marius Nicoara. Detalii despre el gasiti pe site-ul sau oficial www.mariusnicoara.ro.

Vino la vot
Sa le-o dai in bot!
Transmite-le mesajul:
Noi v-am ales,
Noi va dam jos!

Daca primiti acest mesaj dati-l mai departe la toti prietenii. Doar impreuna vom avea un cuvant in alegerea politicienilor responsabili care sa ne conduca.

Tudor Cosmin
Membru in echipa VotatiDreapta

4 thoughts on “De ce nu PD-L acum?

  1. E foarte binevenita initiativa voastra.
    Sun clujean, am votat PD-L la ultimele alegeri, insa clar ca duminica nu-i mai votez.
    De 20 de ani ne chinuim sa scapam de plaga comunista, am votat PD-L sperand ca sunt de partea noastra, ca acum sa ne dea in gat la pesedisti.
    PD-L s-a dovedit a fi un partid fara principii.

    Cum m-as putea alatura si eu actiunii dumneavoastra? Aveti e-mailul meu in comentariu. Astept detalii.

  2. Va puteti alatura actiunii noastre in primul rand prin raspandirea acestui mesaj tuturor prietenilor dumneavoastra.

    PD-L trebuie invatat o lectie electorala pentru ca a tradat voturile a atator milioane de romani.

    Deocamdata suntem inca in faza de organizare. Va asteptam pe grupul http://groups.yahoo.com/group/votatidreapta unde putem comunica direct.

  3. La adresa http://ghilotina.wordpress.com/2009/02/ gasiti mai multe detalii despre cine sunt candidatii la primaria Clujului, in special despre cine e Apostu, candidatul PD-L.

    Tot pe acest blog gasiti informatii despre Daniel Buda, deputatul care doreste suprimarea Bisericii Greco-Catolice, si afecerile lui murdare.

    Luati acest link si dati-l la toata lumea!

Leave a comment